Collateral Beauty

Drame
29 Dhjetor 2016
Collateral Beauty
SË SHPEJTI

Një film nga regjisori fitues i çmimit Oskar David Frankel i cili flet për Howard Inlet , një prodhues reklamash dikur nga më të mirët në New York i cili tani është shndëruar në një version të zbehtë të vetes së tij.  Pas vdekjes tragjike të vajzës së tij ai largohet nga njerëzit që e rrethojnë. Inlet gjen forcën të marrë pjesë në një grup njerëzish të pikëlluar që kanë humbur dicka nga jeta dhe fillon të shkruajë letra për të shprehur dhimbjen që e  ka kapluar. Dalëngadalë mëson se edhe dhimbjet më të mëdha mund të kalojnë dhe se jeta mund të fillojë serisht edhe më e bukur se më parë. rn 

Regjia: David Frankel

Skenari: Allan Loeb

Aktore: Will Smith, Keira Knightley, Kate Winslet

Kohezgjatja: 94 min

Kompania: PalmStar Media