Passengers

Aventure, Drame, Romance
29 Dhjetor 2016
Passengers
SË SHPEJTI

Starship Avalon është një anije 120 vjecare e cila udhëton nga një planet i larget i quajtur Homestead Colony. Në bord janë 5259 njerëz, të ngrirë në kohë në dhoma gjumi. Për shkak të një mosfunksionimi membrana që i mban njerëzit në gjumë hapet 90 vjet më herët dhe vetëm një pasagjer Jim Preston qëndron i zgjuar në anije.  Duke u përballur me idenë që po plaket dhe mund të vdesë i vetëm ai zgjon nje nga pasagjerët e tjerë: Aurora Dunn. Ajo është gazetare që dëshiron të shkruajë për hapësirën ndërsa Jim është një mekanik aftësitë e të cilit janë vjetërsuar në tokë.. rn

Regjia: Morten Tyldum

Skenari: Jon Spaihts

Aktore: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: Columbia Pictures