Live By Night

Krim, Drame
12 Janar 2017
Live By Night
ORARI ÇMIMI KINEMA
16:45-18:50
500 L
SHERATON 1
20:30-22:30
500 L
SHERATON 2
19:00-21:00
300 L
MAJESTIC IMPERIAL
22:00-00:00
500 L
AGIMI

Ngjarjet e filmit ndodhin në kohën e ndalimit të gangësterit Joe Coughlin dhe flasin për jetën e tij nga një hajdut i rëndomtë në një nga gangësterët më të rrezikshëm të të gjitha kohëve. Coughlin ishte djali i një oficeri policie në Boston ai i ktheu kurizin jetës së tij që në moshë të vogël. I diplomuar nga një hajdut i thjeshtë në një karierë me rrogën më të lartë në qytet Joe shijon plackitjet , tronditjet dhe famën e të qënit i paligjshëm.Por jeta në anën e errët mban një cmim të lartë. 

Regjia: Ben Affleck

Skenari: Dennis Lehane

Aktore: Zoe Saldana, Ben Affleck, Scott Eastwood

Kohezgjatja: 125 min

Kompania: Warner Bros