Overdrive

Aksin, Triller
15 Qershor 2017
Overdrive
SË SHPEJTI

Historia flet për dy vëllezër, hajdutë makinash të cilët udhëtojnë drejt jugut të Francës për të kërkuar mundësi të reja, ata përfundojnë në rrjetën e bosit të krimeve të atij qyteti. Por Andrew dhe Garrett Foster janë vjedhës makinash të vecanta, preferojnë vetëm ato më të kushtueshmet.

Regjia: Antonio Negret

Skenari: Michael Brandt, Derek Haas

Aktore: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss

Kohezgjatja: 96 min

Kompania: Kinology, Sentient Pictures