Transformers: The Last Knight

Aksion, Aventure
22 Qershor 2017
Transformers: The Last Knight
ORARALLKINEMA
3D
13:00
400
SHERATON 1
3D
18:00
500
SHERATON 1
3D
20:30
500
SHERATON 1
2D
10:45
400
SHERATON 2
3D
12:30
300
MAJESTIC
3D
17:30
300
MAJESTIC
3D
12:30
400
AGIMI
3D
15:00
500
AGIMI
3D
17:30
500
AGIMI

Optimus Prime gjen shtëpinë e tij, Cybertron tashmë një planet i vdekur për fatin e së cilit ai vetë është përgjegjës. Roboti me ndienja dhe karakter do të gjejë një mënyrë për ta kthyer në jetë, por për këtë do ti duhet të shkojë në tokë.

Regjia: Michael Bay

Skenari: Art Marcum, Matt Holloway

Aktore: Laura Haddock, Mark Wahlberg, Gemma Chan

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: Paramount Pictures