The House

Komedi
29 Qershor 2017
The House
SË SHPEJTI

Një baba do t’i mbushë mendjen një miku të tij të krijojnë një kazino të paligjshme në banesën e tij pasi ai  dhe gruaja e tij harxhojnë lekët që kishin lënë mënjanë për shkollën e vajzës.

Regjia: Andrew Jay Cohen

Skenari: Andrew Jay Cohen, Brendan O'Brien

Aktore: Will Ferrell, Allison Tolman, Amy Poehler

Kohezgjatja: 88 min

Kompania: New Line Cinema