Dunkirk

Drame, Lufte
20 Korrik 2017
Dunkirk
SË SHPEJTI

Ushtarët aleatë nga Belgjika, Perandoria Britanike, Kanadaja dhe Franca janë rrethuar dhe dëbuar nga ushtria Gjermane, gjatë një beteje të ashpër në Luftën e Dytë Botërore.

Regjia: Christopher Nolan

Skenari: Christopher Nolan

Aktore: Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: Warner Bros