Valerian and the City of Thousand Planets

Aksion, Aventure
27 Korrik 2017
Valerian and the City of Thousand Planets
SË SHPEJTI

Një forcë e errët po kërcënon planetin Alfa, metropolin dhe shtëpinë e specieve të mijëra planeteve. Operatorët e veçantë, Valerian dhe Laureline duhet të garojnë për të identifikuar kërcënimin shqetësues dhe të mbrojnë jo vetëm Alfën, por të ardhmen e të gjithë universit.

Regjia: Luc Besson

Skenari: Pierre Christin

Aktore: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen

Kohezgjatja: 137 min

Kompania: EuropaCorp, Fundamental Films