The Promise

Drame, Histori
10 Gusht 2017
The Promise
SË SHPEJTI

Ngjarjet zhvillohen në kohën e njërës prej perandorive më të fuqishme që ka parë historia e njerëzimit, asaj Osmane. The Promise është historia e trekëndëshit të dashurisë mes Michael, një student i shkëlqyer mjekësie, të bukurës Ana dhe Chris, një gazetari të njohur amerikan që jeton në Paris. 

Regjia: Terry George

Skenari: Terry George, Robin Swicord

Aktore: Oscar Isaac, Charlotte Le Bon, Christian Bale

Kohezgjatja: 125 min

Kompania: Survival Pictures