Kidnap

Triller
14 Shtator 2017
Kidnap
SË SHPEJTI

Një mbrëmje e qetë në park kthehet në një mankth të vërtetë për një mama beqare kur disa rrëmbyes do të marrin me forcë djalin e saj Frankie. Pa telefon dhe në disfavor me kohën Karla Dyson ndjek makinën tek e cila ndodhet i biri i rrëmbyer. Ndjekja do  të kthehet në një garë shpejtësie dhe nënës do ti duhet të rrezikojë gjithcka për të shpëtuar djalin e saj të vetëm.

Regjia: Luis Prieto

Skenari: Knate Lee

Aktore: Halle Berry, Christopher Berry, Dana Gourrier

Kohezgjatja: 94 min

Kompania: Di Bonaventura Pictures