Deep

Animacion, Aventure, Komedi
10 Gusht 2017
Deep
ORARALLKINEMA
3D
11:00
300
SHERATON 1

Në vitin 2100 kur njerëzimi ka braktisur tokën, një koloni krijesash zhvillohet në thellësi të oqeanit.  Një oktapod aventurier jeton bashkë  me dy miqtë e tij: Evo një peshk peshkop dhe Alice nje karkalec deti nevrik. 

Regjia: Julio Soto Gurpide

Skenari: Stephen Hughes

Aktore: Jess Harnell, Phil LaMarr, Jeff Bennett

Kohezgjatja: 92 min

Kompania: Kraken Films