Annabelle: Creation

Horror, Mister, Triller
10 Gusht 2017
Annabelle: Creation
ORARALLKINEMA
2D
18:00
500
SHERATON 1
2D
22:30
500
SHERATON 1
2D
13:00
400
SHERATON 2
2D
18:00
300
MAJESTIC
2D
12:30
400
AGIMI
2D
17:30
500
AGIMI
2D
22:00
500
AGIMI

Disa vjet pas vdekjes tragjike të së bijës një  burrë që krijon kukulla dhe gruaja e tij mirëpresin një dado dhe disa vajza jetime në shtëpinë e tyre të cilat shpejt do të bëhen preja e kukullës Annabelle. 

Regjia: David F. Sandberg

Skenari: Gary Dauberman

Aktore: Stephanie Sigman, Miranda Otto, Alicia Vela-Bailey

Kohezgjatja: 99 min

Kompania: New Line Cinema