The Nut Job 2: Nutty by Nature

Animacion, Aventure, Komedi
17 Gusht 2017
The Nut Job 2: Nutty by Nature
SË SHPEJTI

Surly dhe miqtë e tij Buddy, Andie dhe Precious do të përpiqen të ndalojnë kryetarin e bashkisë së qytetit të shkatërrojë shtëpinë e tyre për të ndërtuar një park argëtimi. 

Regjia: Cal Brunker

Skenari: Bob Barlen, Cal Brunker

Aktore: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph

Kohezgjatja: 98 min

Kompania: ToonBox Entertainment