The Hitman's Bodyguard

Aksion, Komedi
31 Gusht 2017
The Hitman's Bodyguard
SË SHPEJTI

Agjenti me i madh i mbrojtjes në botë (Ryan Reynolds) është thirrur për të ruajtur jetën e armikut të tij një nga vrasësit me pagesë më famëkeq në botë (Samuel L. Jackson). Truproja e pamëshirshme dhe vrasësi manipulues që kanë qenë në anën e kundërt të plumbit për vite me radhë  bashkohen  për 4 orë të veshtira. 

Regjia: Patrick Hughes

Skenari: Tom O'Connor

Aktore: Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson

Kohezgjatja: 118 min

Kompania: Campbell Grobman Films