Kingsman: The Golden Circle

Aksion, Aventure, Komedi
21 Shtator 2017
Kingsman: The Golden Circle
ORARALLKINEMA
2D
13:00
400
SHERATON 1
2D
20:30
500
SHERATON 1
2D
14:45
500
SHERATON 2
2D
15:00
500
AGIMI
2D
20:00
500
AGIMI

Pasi zyrat e tyre qendrore janë shkatërruar dhe bota po mbahet peng, udhëtimi i tyre i shpie ata në zbulimin e një organizate aleate spiunësh, në Mbretërinë e Bashkuar. Këto dy organizata elitë ndërkombëtare duhet të bashkohen për të mposhtur armikun e përbashkët.rn

Regjia: Matthew Vaughn

Skenari: Jane Goldman, Matthew Vaughn

Aktore: Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry

Kohezgjatja: 132 min

Kompania: Twentieth Century Fox Film Corporation, Marv Films