Geostorm

Aksion, Fantazi, Triller
19 Tetor 2017
Geostorm
ORARALLKINEMA
3D
13:00
400
SHERATON 1
3D
20:30
500
SHERATON 1
2D
15:00
500
SHERATON 2
3D
17:30
500
AGIMI

Kur rrjeti i satelitëve të projektuar për të kontrolluar klimën globale nis të sulmojë Tokën, do të kemi një luftë me kohën për të zbuluar rrezikun e vërtetë, përpara se stuhia të zhdukë nga faqja e dheut gjithçka dhe këdo.

Regjia: Dean Devlin

Skenari: Dean Devlin, Paul Guyot

Aktore: Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Jim Sturgess

Kohezgjatja: 109 min

Kompania: Warner Bros