Thor: Ragnarok

Aventure, Aksion, Fantazi
26 Tetor 2017
Thor: Ragnarok
SË SHPEJTI

I burgosur, i fuqishmi Thor e gjen veten në një duel vdekjeprurës gladiatorial përballë Hulkut, ish-aleatit të tij. Thor duhet të luftojë për mbijetesë dhe të sfidojë kohën, për të parandaluar që e plotfuqishmja Hela të shkatërrojë shtëpinë e tij dhe qytetërimin Asgardian.

Regjia: Taika Waititi

Skenari: Craig Kyle, Christopher Yost

Aktore: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Idris Elba, Anthony Hopkins

Kohezgjatja: 125 min

Kompania: Marvel Entertainment, Marvel Studios, Walt Disney Pictures