S.M.A.R.T Chase

Aksion, Aventure, Krim
12 Tetor 2017
S.M.A.R.T Chase
SË SHPEJTI

Një agjent sigurie duhet të jetë i pranishëm në transportimin e një objekti antik Kinez jashtë Shangait. Gjatë rrugës do të hasë probleme dhe jo gjithçka do të jetë aq e lehtë sa mendohet.

Regjia: Charles Martin

Skenari: Kevin Bernhardt

Aktore: Orlando Bloom, Simon Yam, Lynn Hung

Kohezgjatja: 95 min

Kompania: Bliss Media