Happy Family

Animacion, Komedi
26 Tetor 2017
Happy Family
SË SHPEJTI

Pavarësisht titullit dhe emrit familja Wishbone është larg lumturisë.   Në një përpjekje për  të sjellë familjarët e saj më afër me njëri- tjetrin Emma planifikon një natë jashtë  me familjen. Gjithçka do të shkojë mbrapsht kur një shtrigë e keqe do t’i mallkojë duke i kthyer në përbindësha. 

Regjia: Holger Tappe

Skenari: David Safier, Catharina Junk

Aktore: Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost

Kohezgjatja: 96 min

Kompania: United Entertainment