Tuneli

Komedi
5 Tetor 2017
Tuneli
SË SHPEJTI

Vahiti, një aktivist politik plagoset gjate nje demonstrate kur partia e tij ishte ne opozite. Ai  arrin të punësohet si shofer personal kur udhëheqësi i partisë  bëhet kryeministër. Dy miqtë e tij te vendlindjes, njëri anëtar i parlamentit dhe tjetri kryetar i komunës, e nxisin  për të siguruar fonde për një projekt të ndërtimit te nje tuneli në zonën e tyre. Ata kanë ndertuar një plan me shumë kujdes për tu pasuruar me këtë projekt, pa qenë Vahiti pjesë e këtij mashtrimi.

Regjia: Ilir Harxhi

Skenari: Ilir Harxhi

Aktore: Robert Ndrenika, Enver Petrovci, Sokol Angjeli, Arben Derhemi, Markela Dede,Naum Shundi, Mehdi Malka

Kohezgjatja: 84 min

Kompania: Idea Film