Anna Karenina. Vronskys Story

Anna Karenina. Vronskys Story

Drame
12 Tetor 2017
Anna Karenina. Vronskys Story
SË SHPEJTI

Viti 1904. Lufta Rusi-Japoni. Mançuri. Spitali ushtarak rus në stacionet e tërheqjes ndodhet në një fshat kinez gjysëm të shkatërruar. Drejtori i spitalit Sergey Karenin mëson se oficeri i plagosur Konti Vronsky është personi që rrënoi të ëmën e tij, Anna Karenina. Pa iluzionuar dhe pa pritur përgjigje, Karenin i afrohet Vronsky-t dhe i drejton pyetjen që e ka torturuar gjatë gjithë jetës së tij: çfarë e bëri të ëmën të kalonte cakun? Pas disa hezitimeve Vronsky pranon të rrëfejë historinë e dashurisë së tij tragjike për Anna Karenina-n, me vërejtjen se njerëzit kujtojnë vetëm atë që ata zgjedhin të kujtojnë.

Regjia: Karen Shakhnazarov

Skenari: Karen Shakhnazarov, Yuriy Poteenko

Aktore: Elizaveta Boyarskaya, Kirill Grebenshchikov, Vitaliy Kishchenko

Kohezgjatja: 98 min

Kompania: