Murder on the Orient Express

Krim, Drame, Mister
9 Nëntor 2017
Murder on the Orient Express
SË SHPEJTI

Një udhëtim luksoz me tren shndërrohet në një mister që të mban pezull.Bazuar në novelen e Agatha Christie,” Murder on the Orient Express” një mister që tregon për udhëtimin e 13 njerëzve  të panjohur dhe garën e një njeriu për të zgjidhur çështjen para se vrasësi të godasë sërisht.

Regjia: Kenneth Branagh

Skenari: Michael Green

Aktore: Johnny Depp, Kenneth Branagh, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer

Kohezgjatja: 118 min

Kompania: Twentieth Century Fox Film Corporation