Daddy's Home 2

Komedi
23 Nëntor 2017
Daddy's Home 2
ORARALLKINEMA
2D
14:45
500
SHERATON 2
2D
21:00
500
SHERATON 2

Brad dhe Dusty duhet të merren me baballarët e tyre pengues e ndërhyrës gjatë pushimeve.

Regjia: Sean Anders

Skenari:

Aktore: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow

Kohezgjatja: 102 min

Kompania: Paramount Pictures