Star Wars: The Last Jedi

Aksion, Aventure, Fantazi
14 Dhjetor 2017
Star Wars: The Last Jedi
ORARALLKINEMA
3D
12:30
400
SHERATON 1
3D
18:45
500
SHERATON 1
2D
17:30
500
KRISTAL
3D
12:30
400
AGIMI
3D
17:00
500
AGIMI
3D
21:00
500
AGIMI

Pasi hodhi hapat e saj të parë në një botë më të madhe në "Star Wars: The Force Awakens", Rey vazhdon udhëtimin e saj epik me Finn, Poe dhe Luke Skywalker në këtë kapitull të rradhës të sagës.

Regjia: Rian Johnson

Skenari: Rian Johnson, George Lucas

Aktore: Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Tom Hardy

Kohezgjatja: 150 min

Kompania: Walt Disney Pictures