Madame

Komedi, Drame
21 Dhjetor 2017
Madame
SË SHPEJTI

Duke e bërë më interesante martesën e tyre të dobësuar, Anne dhe Bob, një çift amerikan i pasur dhe me njohje të shumta, shpërngulet në një vilë në Parisin romantik. Teksa përgatisin një darkë luksoze për miq të sofistikuar nga e gjithë bota, e zonja e shtëpisë zbulon se janë 13 të ftuar gjithsej.

Regjia: Amanda Sthers

Skenari: Amanda Sthers

Aktore: Rossy de Palma, Toni Collette, Harvey Keitel, Michael Smiley

Kohezgjatja: 91 min

Kompania: LGM Productions