The Greatest Showman

Biografi, Drame
28 Dhjetor 2017
The Greatest Showman
SË SHPEJTI

“Artisti më i madh” është një himn muzikor i guximshëm dhe origjinal për lindjen e industrisë së spektaklit dhe mahnitjen që ndiejmë kur ëndrrat bëhen realitet. I frymëzuar nga ambicia dhe imagjinata e P.T.Barnum, “Artisti më i madh” tregon historinë e një vizionariqë  u ngrit nga hiçi për të krijuar një spektakël magjepsës që u bë një sensacion botëror.

Regjia: Michael Gracey

Skenari: Jenny Bicks, Bill Condon

Aktore: Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Zendaya, Rebecca Ferguson

Kohezgjatja: 119 min

Kompania: Twentieth Century Fox