Marrowbone

Horror, Triller
11 Janar 2018
Marrowbone
ORARALLKINEMA
2D
16:45
500
SHERATON 1
2D
13:00
400
SHERATON 2
2D
18:00
400
KRISTAL
2D
17:00
500
AGIMI

Një i ri dhe katër motrat e vëllezërit e tij më të vegjël, të cilët kanë ruajtur sekretin e vdekjes së nënës së tyre në mënyrë që të mund të qëndrojnë së bashku, torturohen nga një prezencë e ligë në pronën e tyre, ku ata jetojnë.

Regjia: Sergio G. Sanchez

Skenari: Sergio G. Sanchez

Aktore: George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Mia Goth, Matthew Stagg

Kohezgjatja: 110 min

Kompania: Lions Gate International