Call Me By Your Name

Dramë, Romancë
1 Shkurt 2018
Call Me By Your Name
SË SHPEJTI

Në dramën romantike "Call Me by Your Name", një romancë verore midis Timothée Chalamet dhe Armie Hammer shpaloset në Italinë veriore, në vitin 1983.

Regjia: Luca Guadagnino

Skenari: James Ivory

Aktore: Armie Hammer, Timothee Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar

Kohezgjatja: 130 min

Kompania: Frenesy Film Company