Maya the Bee: The Honey Games

Animacion, Aventure, Komedi
1 Mars 2018
Maya the Bee: The Honey Games
SË SHPEJTI

Kur Maja entuziaste, aksidentalisht turpëron perandoreshën e Buzztropoli, ajo duhet të testojë veten duke u bashkuar në një skuader me insekte dhe duke konkuruar në Lojërat e Mjaltit.

Regjia:

Skenari: Noel Cleary, Fin Edquist

Aktore: Richard Roxburgh, Justine Clarke, Benson Jack Anthony

Kohezgjatja: 83 min

Kompania: Studio 100 Media