Tomb Raider

Aksin, Aventure
15 Mars 2018
Tomb Raider
SË SHPEJTI

Lara Croft, vajza e ashpër dhe e pavarur e një aventurieri të humbur duhet të testojë veten përtej limiteve të saj kur e gjen veten në ishullin ku është zhdukur i ati.

Regjia: Roar Uthaug

Skenari: Geneva Robertson-Dworet

Aktore: Alicia Vikander, Hannah John-Kamen, Walton Goggins

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: GK Films