Pacific Rim Uprising

Aksin, Aventure
22 Mars 2018
Pacific Rim Uprising
ORARALLKINEMA
3D
15:00
500
IMPERIAL SALLA 1
3D
19:00
500
IMPERIAL SALLA 1
3D
20:45
500
IMPERIAL SALLA 2
3D
12:30
400
AGIMI
3D
21:00
500
AGIMI

Jake Pentecost, djali i Stacker Pentecost ribashkohet me Mako Mori për të drejtuar një gjeneratë të re të pilotëve Jaeger, duke përfshirë këtu rivalin Lambert dhe piraten informatike 15 vjeçare, Amara, kundër një kërcënimi të ri Kaiju.

Regjia: Steven S. DeKnight

Skenari: Emily Carmichael, Kira Snyder

Aktore: Scott Eastwood, Adria Arjona, Tian Jing

Kohezgjatja: 125 min

Kompania: Universal Pictures