Ready Player One

Aksion, Aventure
29 Mars 2018
Ready Player One
SË SHPEJTI

Kur krijuesi i botës virtuale të quajtur OASIS vdes, ai publikon një video ku sfidon të gjithë përdoruesit e OASIS të gjejnë vezën e tij të pashkëve, që do t'i japë gjetësit të saj dhe çmimin fitues. Wade Watts gjen të dhënën e parë dhe nis kërkimin për vezën.

Regjia: Steven Spielberg

Skenari: Zak Penn, Ernest Cline

Aktore: Letitia Wright, Hannah John-Kamen, Olivia Cooke

Kohezgjatja: 123 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.