Rampage

Aksion, Aventure
12 Prill 2018
Rampage
ORARALLKINEMA
3D
13:00
400
IMPERIAL SALLA 1
3D
20:30
500
IMPERIAL SALLA 2
3D
19:00
500
AGIMI

Davis Okoye dhe shoku i tij më i mirë, një gorillë e bardhë, luftojnë kundër përbindëshave në një qytet të madh.

Regjia: Brad Peyton

Skenari: Ryan Engle, Carlton Cuse

Aktore: Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Will Yun Lee

Kohezgjatja: 125 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.