Ghostland

Horror
19 Prill 2018
Ghostland
ORARALLKINEMA
2D
19:00
500
IMPERIAL SALLA 1
2D
12:30
400
IMPERIAL SALLA 2
2D
22:20
500
IMPERIAL SALLA 2
2D
17:00
500
AGIMI

Historia e një nënë të dy vajzave e cila trashëgon një shtëpi nga halla e saj. Në natën e parë në shtëpinë e re, ajo përballet me disa hajdutë vrasës dhe lufton për jetët e vajzave të saj. Gjashtëmbëdhjetë vjet më vonë kur vajzat ribashkohen në këtë shtëpi, gjërat bëhen të çuditshme.

Regjia: Pascal Laugier

Skenari: Pascal Laugier

Aktore: Crystal Reed, Anastasia Phillips, Emilia Jones

Kohezgjatja: 95 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.