Leo Da Vinci: Missione Monna Lisa

Animacion, Aventure, Biografi
19 Prill 2018
Leo Da Vinci: Missione Monna Lisa
ORARALLKINEMA
2D
11:00
400
IMPERIAL SALLA 1
2D
17:00
500
IMPERIAL SALLA 1
2D
14:30
500
IMPERIAL SALLA 2
2D
10:30
400
AGIMI
2D
15:00
500
AGIMI

Jeta rrjedh në mënyrë paqësore në Vinci: Leonardo po lufton me shpikjet e tij, Lorenzo e ndihmon, ndërsa Gioconda i shikon me tallje. Kur një tregimtar misterioz vjen në qytet dhe flet për thesarin e fshehur, nis një aventurë.

Regjia: Sergio Manfio

Skenari: Anna Manfio, Francesco Manfio

Aktore:

Kohezgjatja: 85 min

Kompania: 2i Film d.o.o