Stolen princess: Ruslan and Ludmila

Animacion, Komedi, Fantazi
3 Maj 2018
Stolen princess: Ruslan and Ludmila
SË SHPEJTI

Kjo histori e mrekullueshme ka ndodhur në kohën e kalorësve të guximshëm, princeshave të bukura dhe magjistarëve. Ruslan, një artist endacak që ëndërronte të bëhej kalorës, takon të bukurën Mila dhe bie në dashuri me të; ai as që e priste që ajo të ishte e bija e Mbretit. Megjithatë, lumturia e të dashuruarve nuk ishte e thënë të zgjaste shumë.

Regjia: Oleh Malamuzh

Skenari: Yaroslav Voytseshek

Aktore: Nadiya Dorofeeva, Oleksiy Zavhorodniy, Yevhen Malukha

Kohezgjatja: 85 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.