Avengers: Infinity War

Aksion, Aventure, Fantazi
10 Maj 2018
Avengers: Infinity War
SË SHPEJTI

Avengers dhe aleatët e tyre duhet të jenë të gatshëm të sakrifikojnë gjithçka në një përpjekje për të mposhtur te plotfuqishmin Thanosin, përpara se shpërthimi i tij i shkatërrimit t'i japë fund universit.

Regjia: Anthony Russo, Joe Russo

Skenari: Christopher Markus

Aktore: Robert Downey Jr., Bendict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chadwick Boseman

Kohezgjatja: 140 min

Kompania: 2i Film d.o.o