Jurassic World: Fallen Kingdom

Aksion, Aventure
7 Qershor 2018
Jurassic World: Fallen Kingdom
SË SHPEJTI

Kur vullkani i fjetur i ishullit fillon të riaktivizohet, Owen dhe Claire zhvillojnë një fushatë për shpëtimin e dinosaurve të mbetur nga kjo ngjarje që do të çojë në zhdukjen e tyre.

Regjia: Juan Antonio Bayona

Skenari: Colin Trevorrow, Derek Connolly

Aktore: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, B.D. Wong

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: Universal Pictures