Terminal

Krim, Drame, Triller
21 Qershor 2018
Terminal
SË SHPEJTI

Në zemrën e errët të një qyteti anonim, në zgjerim, TERMINAL tregon historitë që ndërthuren të dy vrasësve në një mision keqbërës, të një mësueseje që lufton një sëmundje vdekjeprurëse, të një pastruesi enigmatik dhe të një kamariereje kurioze me një jetë të dyfishtë të rrezikshme.

Regjia: Steven Spielberg

Skenari:

Aktore: Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Stanley Tucci, Diego Luna, Zoe Saldana

Kohezgjatja: 95 min

Kompania: MCF MKD