Mission: Impossible Fallout

Mission: Impossible Fallout

Aksion, Aventure, Triller
26 Korrik 2018
Mission: Impossible Fallout
ORARALLKINEMA
3D
17:30
500
AGIMI

Ethan Hunt dhe ekipi i tij, bashkë me disa aleatë të njohur, sfidojnë kohën pas një misioni të shkuar keq.

Regjia: Christopher McQuarrie

Skenari: Christopher McQuarrie, Bruce Geller

Aktore: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner

Kohezgjatja: 125 min

Kompania: CONSTANTIN FILM MKD DOOEL Skopje