Imperial Cinemas - Kinema MAJESTIC

MAJESTIC

Bulevardi "Repuplika"
Korce, Albania
+355 69 560 17 81
MAJESTIC

Kinema "Majestic IMPERIAL" perbehet nga 238 vende, me nje arkitekture te denje per nje salle moderne, ndertuar ne vitin  1926 ne qender te qytetit te Korces , ku ne saje te aparaturave te projektimit te filmit, prodhim i vitit 2014 dhe licensuar ne mars 2014, realizohet nje marrje ne parametrat maksimale te zerit (audio) dhe figures (video), ne formatin 2 dhe 3D.

Filmat në sallë