Imperial Cinemas - Kinema KRISTAL

KRISTAL

Rruga "Frang Bardhi" prane qendres Kristal.
Tirana 1000, Albania
+355 4 480 4595
+355 69 40 90 280
KRISTAL

Kinema "KRISTAL" perbehet nga 220 vende, me nje arkitekture te denje per nje salle moderne, ku ne saje te aparaturave te projektimit te filmit.Realizohet nje marrje ne parametrat maksimale te zerit (audio) dhe figures (video).