Imperial Cinemas - Kinematë

SHERATON 1 "RRJETI IMPERIAL"

Kinema "SHERATON 1" perbehet nga 100 vende, me nje arkitekture te denje per nje salle moderne, ku ne saje te aparaturave te projektimit te filmit, prodhim i vitit 2007 dhe licensuar ne mars 2007, realizohet nje marrje ne parametrat maksimale te zerit (audio) dhe figures (video).

SHERATON 2 "RRJETI IMPERIAL"

Kinema "SHERATON 2" perbehet nga 30 vende dhe eshte konceptuar ne formen e nje home theatre, me parametra maksimale, ne te cilen harmonizohen jo vetem dizenjimi i ambientit me veshjen e tij, por edhe sistemi i sherbimit ne salle, qe se bashku me aparaturen e projektimit te filmit, e cila eshte...

AGIMI

Kinemaja me e re e Imperial. Ne ambientet e kinema Agimi...

Filma në Imperial

 • Norm Of The North

  Një ari polar i quajtur Norm dhe tre miqtë e tij, zhvendosen nga shtëpia...

 • The 5th Wave 18.02.2016

  Katër valë gjithnjë e më vdekjeprurëse kanë lënë...

 • The Revenant

  Në vitet 1820, Hugh Glass, një banor i zonave kufitare, nis hakmarrjen e tij ndaj...

 • Creed

   Ish-Kampioni Botëror i peshave të rënda Rocky Balboa bëhet...

 • Deadpool 11.02.2016

  Një ish-operativ i forcave speciale i nënshtrohet një eksperimenti mashtrues,...

 • How To Be Single 11.02.2016

  Qyteti i New York është plot me zemra të vetmuara në kërkim...

 • Daddy's Home

  Njerku Brad Whitaker po përpiqet të fitojë zemrat e fëmijëve...

 • Pixies

  Joe Beck ka humbur dashurinë e jetës së tij falë mallkimit Pixie...